Двама гимназисти в южната турска провинция Анталия станаха поредните жертви

...
Двама гимназисти в южната турска провинция Анталия станаха поредните жертви
Коментари Харесай

Трагедия в Анталия: Двама гимназисти загинаха със скутер

Двама гимназисти в южната турска провинция Анталия станаха следващите жертви на злополуки с електрически скутери, които се трансфораха в гореща тематика на спор за сигурността в страната.

Според локалните медии 18-годишният Махмут Ягиз Балджъ и Ада Каяхан са наели електронен скутер, с цел да се приберат у дома след учебно заведение.

 Анадолска организация

Безразсъден водач блъсна двамата другари на електронния скутер, до момента в който караше бързо с автомобила си. Двамата другари, които от удара бяха изхвърлени от скутер, починаха на място.

 

Полицията е задържала водача на автомобила, като е очебийно, че автомобилът е оставил следи от гуми на към 30 метра от внезапното прекъсване.

 Анадолска организация

Турция стана очевидец на първата жертва на електрически скутер, Илкнур Аккая, в Истанбул на 26 октомври 2021 година Шофьор на кола беше отворил вратата и я събори от скутера на основен път.  Преминаващ наоколо рейс, прегази и умъртви на място Аккая.

 

Друго транспортно средство удари електрически скутер на 21 април в югоизточната провинция Газиантеп и аргументи гибелта на гимназист. На 12 юли 23-годишна танцьорка беше убита в истанбулския квартал Шишли.

 

Последният случай с електрически скутер се случи още веднъж в Анталия на 29 август, когато ирански екскурзиант на електрически скутер беше блъснат и погубен от съветски водач на кола.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР