Двама футболисти се разделиха с Черно море преди последния мач

...
Двама футболисти се разделиха с Черно море преди последния мач
Коментари Харесай

Двама национали разгрогнаха с Черно море

Двама футболисти се разделиха с Черно море преди последния мач на тима за календарната 2018 година против Витоша Бистрица. Това са вратарят Благой Макенджиев и Атанас Зехиров, които през днешния ден разтрогнаха своите контракти с клуба от " Тича " по взаимно единодушие.

Любопитното е, че Макенджиев през тази година постоянно получаваше повиквателни за националния тим на България за контролните срещи и за мачовете от шампионата Лига на нациите, въпреки че не игра в тях. Той записа 15 дуела за варненци през акцията, само че в последните три срещи остана запаса за сметка на привлечения чартърен от ЦСКА-София Георги Китанов.

Зехиров също има няколко повиквателни в последните години, а на 3 септември 2017 година дебютира с националната фланелка в международната подготовка против Холандия в Амстердам. Интерес към десния халф-бек демонстрира Славия. Зехиров в последно време отпадна от старши треньора Илиан Илиев, като има единствено 7 изиграни мача с 1 гол през есента.

Ръководството на ПФК Черно море и треньорският щаб благодариха на двамата за взаимната работа и им пожелаха триумф отсега нататък. В същото време централният защитник Виктор Генев подписа нов контракт с " моряците ". Генев имаше договор с варненци до края на декември, само че през днешния ден парафира ново дълготрайно съглашение с ПФК Черно море. Защитникът дойде на " Тича " в средата на октомври и взе присъединяване в последните пет мача на варненци за шампионата, в които означи един гол за успеха над Берое.
Първа лига 19 кръг, събота 8 декември  Черно море 2:0краен резулат  Локомотив (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР