Двама футболисти от Ефбет лига са дали положителни проби за

...
Двама футболисти от Ефбет лига са дали положителни проби за
Коментари Харесай

Двама наши футболисти дадоха положителни проби за COVID-19

Двама футболисти от Ефбет лига са дали позитивни проби за COVID-19. Това са бранителят на " Славия " Емил Виячки и халфът на " Етър " Красимир Станоев, заяви bTV. И двамата не демонстрират признаци на болестта, а на следващия ден би трябвало да излязат и вторите им проби от PCR тестванията, които да потвърдят дали те са носители на вируса.

" Да, вярна е информацията. Но той нарушител ли е, народен изменник ли е?! Изолиран е, подхванати са ограничения. Вие естествени ли сте, бе?! ", разяснява изнервеният президент на " Славия " Венцеслав Стефанов. От " Етър " към този момент не отхвърлят, само че и не удостоверяват информацията за Станоев.

Ако двамата играчи се окажат носители на вируса, от БФС би трябвало да решат дали да слагат под карантира задачите отбори на " Славия " и " Етър ".

Иначе множеството други тимове от Ефбет лига се похвалиха, че взетите проби са негативни. Това сториха " Левски ", " ЦСКА-София ", пловдивските " Локомотив " и " Ботев ", " Берое ", " Царско село ", " Арда " и " Витоша " (Бистрица).

Първи, още през вчерашния ден, с изцяло негативни проби се похвалиха от " Ботев " (Вр).

Предварителното тестване за коронавирусна зараза се провежда от БФС като наложителна мярка преди възобновяване на подготвителния развой. Футболният съюз поема разноските за проучване на до 30 души от всеки от 14-те тима в елитната дивизия.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР