Двама футболисти на Тотнъм за малко да се сбият помежду

...
Двама футболисти на Тотнъм за малко да се сбият помежду
Коментари Харесай

Вижте как двама от Тотнъм щяха да се сбият на терена

Двама футболисти на Тотнъм за малко да се сбият между тях в края на първото полувреме на снощния дуел против Евертън от Премиър лийг, извоюван от “шпорите” с 1:0 като хазаин. При прибирането на играчите към съблекалните капитанът на столичани Юго Лорис налетя на Сон Хюн-Мин, само че беше спрян от свои съотборници. Оказа се, че вратарят е сърдит на нападателя за това, че секунди по-рано - откакто отборът беше изгубил топката в опит за офанзива - той не се прибра да оказва помощ на отбраната и по този начин се стигна до рисков удар на Ричарлисон. По това време Тотнъм към този момент водеше с 1:0.
 Тотнъм излъга Евертън с автогол в равносилен мач (видео)
Лорис удостовери, че става дума за тази обстановка. “Не беше добре да позволим на противника да сътвори заплаха секунди преди паузата - разяснява френският пазач. - Подразних се, само че това е част от футбола, случва се от време на време. Помежду си играчите изпитваме огромно почитание един към другиго. Няма никакъв проблем - видяхте, че в края на мача бяхме повече от щастливи.”

След последния съдийски сигнал двамата в действителност демонстрираха, че всичко е наред сред тях. Премиър лийг 33 кръг, понеделник 6 юли  Тотнъм 1:0краен резулат  Евертън
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР