Двама футболисти на Пирин са предпочели да се скрият във

...
Двама футболисти на Пирин са предпочели да се скрият във
Коментари Харесай

Играч на Пирин ни хвали в Ирландия: Тук няма паника

Двама футболисти на Пирин са предпочели да се скрият във Франция, вместо да стоят в квартирите си у нас. Това са Била Антонио и Гроар Антонио. „ Орлетата “ са във почивка до 29 март, само че не е ясно дали те ще съумеят да се завърнат в точния момент. Освен това би трябвало да бъдат сложени наложително под карантина за 14 дни.

Оказа се, че те имат позволение от страна на управлението за това. Съотборникът им Конър Хендерсън разкри, че шефовете на Пирин са разрешили на легионерите си да се приберат. Юношата на Арсенал обаче е предпочел да остане у нас, където запълва времето си с тренировки вкъщи и щерка си Кая, която се роди неотдавна.

„ В България действаха доста бързо и затвориха всичко. Работят единствено магазините и аптеките. Заразените са доста по-малко от тези в Англия. Благоевград е огромен като територия, само че в него живеят малко хора. Тихо е, само че нямаше суматоха и търчане по магазините, както стана в Лондон “, разкри той пред медиите в Република Ирландия.

Хендерсън добави също, че Пирин обезпечава артикули за играчите по домовете им. „ Клубният ресторант ни обезпечава още обед и вечеря “, приключва той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР