Двама футболисти на първия тим на Лудогорец са дали положителни

...
Двама футболисти на първия тим на Лудогорец са дали положителни
Коментари Харесай

Двама в "Лудогорец" са с коронавирус

Двама футболисти на първия отбор на " Лудогорец " са дали позитивни проби за ковид. От клуба оповестиха, че това са Клаудио Кешерю и Жоржиньо. Двамата се усещат добре и са сложени под карантина в домовете си.

След техните позитивни проби, съотборниците им и чиновниците на клуба са били тествани наново. Резултатите на всички са били негативни.

Двамата взеха присъединяване в мача за Суперкупата на България против " Локомотив " Пловдив на 2 август, изгубен от " орлите " с 0:1.
Гол в последните минути добави Суперкупата към сбирката на " Локо " Пловдив Димитър Илиев беше прецизен в 89-ата минута против "Лудогорец "
От клуба оповестиха, че не престават по проект с подготовката за първия мач от сезон 2020/2021 в Първа лига против " Ботев " Враца в събота (8 август).

Кешерю и Жоржиньо ще бъдат тествани няколко пъти в идващите дни и ще могат да се причислят към съотборниците си, в случай че дадат негативен резултат.

На проби са подложени и футболистите във втория отбор на разградчани, който играе във Втора лига. Всички резултати са отрицателни. На 7 август тимът посреща " Миньор " Перник в първи мач от акцията във втория ешалон.
При по 10 инфектирани в 5 тима футболният шампионат се приключва От Българския футболен съюз обясниха по какъв начин ще работят при инфектирани с COVID-19 през идната акция
" Лудогорец " беше един от дребното тимове, които нямаха инфектирани с COVID-19 през предходната акция от шампионата.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР