Двама футболисти на Дунав Русе са заразени с коронавирус. Те

...
Двама футболисти на Дунав Русе са заразени с коронавирус. Те
Коментари Харесай

Двама в "Дунав" Русе с положителни тестове за COVID-19

Двама футболисти на " Дунав " Русе са инфектирани с ковид. Те са били тествани с PCR проби след гостуванията на отбора на " Ботев " Пловдив (3 юли) и " Ботев " Враца (6 юли).

От клуба оповестяват, че на 2 юли всички футболисти, треньори и чиновници са били тествани, а резултатите са били негативни. След като двамата играчи, чиито имена не се оповестяват, са почувствали неразположение, още веднъж са били подложени на PCR проби, които са посочили, че са инфектирани.

В момента двамата са изолирани от своите съотборници. Утре (9 юли) ще бъдат направени нови проби, а резултатите им ще бъдат оповестени до края на деня.



" Дунав " би трябвало да посрещне " Царско село " на 13 юли в спор за оставане в елита. В отбора на " царете " инфектираните с COVID-19 футболисти са четирима.

Преди дни футболистите и треньорския щаб на " Дунав " обявиха, че няма да упражняват, до момента в който не им бъдат изплатени дължимите заплати. Треньорът Людмил Киров беше отхвърлен от отбора след изявлението си.
Футболистите на " Дунав " Русе отхвърлиха да играят с " Ботев " Пловдив Те не са получавали заплати от няколко месеца
" Дунав " е следващият футболен отбор, в който има инфектирани с COVID-19. Първо от ЦСКА оповестиха, че Томи Юрич е дал позитивна проба. Последваха известия за позитивни проби в " Черно море ", " Царско село ", " Ботев " Пловдив и " Локомотив " Пловдив.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР