Двама футболисти на Бенфика пострадаха, след като автобусът на тима

...
Двама футболисти на Бенфика пострадаха, след като автобусът на тима
Коментари Харесай

Гневни фенове атакуваха с камъни автобуса на "Бенфика", ранени са двама играчи

Двама футболисти на " Бенфика " пострадаха, откакто рейсът на отбора бе нападат с камани от недоволни почитатели. Късно нощес " орлите " приключиха 0:0 с " Тондела " в първия си мач след подновяването на португалското състезание без почитатели по трибуните.

Ранените играчи са 24-годишният немски халф Юлиан Вайгъл и 23-годишният сръбски нападател Андрия Живкович. Те са откарани в болница след случая, а положението им е устойчиво.

Вандалската демонстрация на почитателите на " орлите " се е случила на пътя сред клубния стадион и подготвителната база на столичани. Счупен е един от прозорците на рейса.



През 2017 година Вайгъл бе част от тима на " Борусия " Дортмунд, който стана жертва на атентат преди мача от 1/4-финалите в Шампионската лига против " Монако ". Докато пътува към " Сигнал Идуна Парк ", наоколо до рейса на отбора имаше детонация, а Марк Бартра бе ранен.

За " Бенфика " равенството с " Тондела " е трето следващо в шампионата. Тимът е водач в класирането с 60 точки, колкото има и вторият " Порто ", който в сряда загуби с 1:2 като посетител на " Фамаликао ". " Тондела " е на 13-о място с 26 точки.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР