Двама души загинаха вчера в големия берлински квартал Берлин-Кройцберг, след

...
Двама души загинаха вчера в големия берлински квартал Берлин-Кройцберг, след
Коментари Харесай

Двама загинаха, скачайки от 12-ия етаж на горяща сграда в Берлин

Двама души починаха през вчерашния ден в огромния берлински квартал Берлин-Кройцберг, откакто скочиха от един от последните етажи на 12-етажен жилищен блок в опит да се спасят от пламъците, съобщи ДПА, като се базира на немската полиция.

Two people died after jumping from the 12th floor trying to escape a fire in a high-rise apartment building in Berlin`s Kreuzberg district.

И двамата, мъж и жена, са умряли на мястото на случая макар напъните на спешните екипи да ги спасят, заяви представител на берлинската противопожарна работа.

Според очевидци сега, когато пристигнали избавителните екипи, двамата викали за помощ на всеослушание.

Жената обаче скочила доста бързо през прозореца, с цел да се опита да се избави от пламъците. Мъжът в началото се хванал за балкона, само че се пуснал преди пожарникарите да съумеят да отворят изцяло защитната въздушна възглавница, с цел да може той да падне върху нея.

По данни на противопожарната работа пламъците били потушени по-късно повече от половин час без огънят да може да се популяризира в други жилища в бетонната постройка. Етажите над пожара обаче се изпълнили с пушек, а цялата постройка била евакуирана, предава Българска телеграфна агенция.

По данни на противопожарната работа на мястото на случая са пристигнали общо 116 чиновници на спешните служби в Берлин.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР