Двама души загинаха на място при челен сблъсък на второкласното

...
Двама души загинаха на място при челен сблъсък на второкласното
Коментари Харесай

Разбра се кой е виновен за кървавата катастрофа с два трупа край Борован

Двама души починаха на място при преден конфликт на второкласното шосе сред Враца и Оряхово. Зловещият удар стана през вчерашния ден към 14.20 часа в правата сред Борован и Добролево при конфликт сред " Тойота " с врачанска регистрация и " Хюндай " със софийски номера.

Японската кола е пътувала в посока към Оряхово, когато в нея се е забил корейския автомобил. От полицията оповестиха, че по случая е формирано досъдебно произвеждане, което би трябвало да откри кой от двамата водачи е навлязъл в насрещното платно.

Свидетел на ПТП-то е румънски водач, който бил изпреварен от едната от двете леки коли. Именно камионджията се обадил на тел. 112 и споделил на проверяващите, че лидерът на изпреварилия го автомобил е пишел нещо на телефона си. 200 метра по-късно последвал жестокия удар сред двете леки коли. ПТП-то е станало на прав сектор с съвършена видимост от най-малко 1 км, напомнят водачи.

При жестокия удар на място е починала жена – Геновева Р., на 56 година от Софрониево, возеща се в японската кола . Съпругът й Стилиян Р. е настанен в болница със строшен крайник и порезни рани, само че без заплаха за живота, прецизира Конкурент.

Водачът на корейския автомобил, мъж на 56 година, чиято идентичност не беше обявена от полицията, също е умрял преди да дойдат колите за спешна помощ. С две от тях са откарани по един от двете аварирали автомобила - мъж на 34 години от София, който се намира в ЦСМП във Враца с тежка политравма и заплаха за живота, както и водачът на „ Тойота “-та, който е в белослатинската болница.

От Агенция " Пътна инфраструктура " затвориха сектора за 4 часа и половина и пуснаха придвижването към 20.30 часа в неделя, когато криминалистите направиха всички нужни процесуално-следствени дейности.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР