Двама души загинаха на място, а 8 други са ранени

...
Двама души загинаха на място, а 8 други са ранени
Коментари Харесай

ОБЗОР: Двама загинали и 8 ранени при катастрофа с работници

Двама души починаха на място, а 8 други са ранени при тежка злополука с рейс, пренасящ служащи. Инцидентът е станал в 7,30 часа сутринта във вторник сред новозагорските села Еленово и Сокол, оповестиха от полицията в Сливен.

В рейса на ямболската компания " Дичони " са пътували общо 23 души. Рейсът е тръгнал рано сутринта от Ямбол и е събирал служащи от селата, с цел да стигне до Топлоелектрическа централа 2 на Марица-Изток.

" Образуваното досъдебно произвеждане ще открива точните аргументи за злополуката. На този стадий може да кажем, че рейсът, марка Марцедес, се е обърнал на десен завой ", съобщи пред " Стандарт " старши комисар Димитър Величков, шеф на ОДМВР-Сливен.

" Стандарт " научи, че двамата починали са разследване на удара на рейса в крайпътни дървета. И двете жертви са от Ямбол. Единият е водачът на рейса Георги Костов, който е на 56 години. Другият мъж също е от Ямбол, само че на този стадий няма публично известие за неговата идентичност.

" Автобусът е безупречен, създаден е 2008 година, с нови гуми, осъществени механически инспекции, а водачът е бил тестван за приложимост на алкохол преди да потегли на път ", съобщи пред публицисти притежателят на компания " Дичони " Динко Иванов.

Всички потърпевши са минали прегледи в регионалната болница на Сливен. Те са 7 мъже и 1 жена на възраст сред 45 и 60 години. Петима от тях са докарани с коли за спешна помощ от новозагорската болница, а трима са пристигнали с персоналните си коли, споделиха от МБАЛ-Сливен. В последна сметка в сливенската болница са останали двама души за лекуване. Единият е настанен в реанимация със съчетана контузия и строшаване на тазобедрена става. Другият е в ортопедия със счупвания на костите на ръката. Няма заплаха за живота на двамата паценти, сподели началникът на незабавното поделение доктор Тодор Сованков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР