Двама души са загинали при тежка катастрофа на първокласен път

...
Двама души са загинали при тежка катастрофа на първокласен път
Коментари Харесай

Катастрофа край Долни Дъбник взе две жертви

Двама души са починали при тежка злополука на първокачествен път наоколо до град Долни Дъбник , оповестиха от полицията. Около 22.00 часа нощес 70-годишен мъж от Плевен, движейки се с лек автомобил към регионалния град, изгубил надзор над ръководството. Колата излязла от пътното платно вдясно и се блъснала челно в крайпътно дърво. Загинали са на място мъжът и 73-годишна жена , която пътувала в колата

Служители на РСПБЗН - Плевен са оказали подпомагане за разтягане на огънатите ламарини на автомобила и изваждане на телата, които в следствие са откарани за аутопсия в Плевен.

Местопроизшествието е посетено от проверяващ служител на реда, специалисти и правосъден доктор. Образувано е досъдебно произвеждане. Сезирана е Окръжна-прокуратура-Плевен.
 Военен оказа помощ на потърпевши при злополуката край Благоевград
Военен оказа помощ на потърпевши при злополуката край Благоевград

От Министерство на защитата дефинираха дейностите на редови войник Пейчев като следващата почтена постъпка на военнослужещ

Припомняме, че тежък пътен случай и на изхода на Благоевград в посока София, където автомобил е блъсна първо в мантинелата, а след това и в дирек. Един от пътувалите в колата трима души почина, а различен е в доста тежко положение.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР