Двама души са задържани за опит да прикрият катастрофа чрез

...
Двама души са задържани за опит да прикрият катастрофа чрез
Коментари Харесай

Двама се опитаха да прикрият катастрофа чрез сиганал за кражба

Двама души са арестувани за опит да прикрият злополука посредством подправен сигнал за кражба на автомобил. Това оповестиха от ОДМВР - Враца.

На 26 юни 2018 година в 06.40 часа в районно управление (на МВР) - Враца е получено известие от 24-годишна жена от град Враца, която декларирала, че за времето от 22.00 часа на 25 юни 2018 година до 06.30 часа 26 юни 2018 година незнайно лице незаконно лишило употребения от нея лек автомобил “Форд Фиеста “.

След процесуално-следствени дейности и издирвателни мероприятия е открито, че автомобила е претърпял ПТП, за което не е подаден сигнал в Министерство на вътрешните работи, а в автомобила не са открити лидер или пасажери.

В хода на формираното досъдебно произвеждане е открито, че не се касае за незаконно лишаване, а подалата сигнала гражданка имала за цел да прикрие напусналия мястото на злополуката 18-годишен лидер (неправоспособен) и негов сателит. Двете лица са престъпно проявени и осъждани. Водачът на автомобила и дамата подала сигнала, са разпитани и арестувани в районно управление (на МВР) - Враца.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР