Двама души са задържани след стрелбата в столичния квартал "Лозенец"

...
Двама души са задържани след стрелбата в столичния квартал "Лозенец"
Коментари Харесай

Синът на бивша министърка е задържан за стрелбата в Лозенец

Двама души са арестувани след стрелбата в столичния квартал "Лозенец " през вчерашния ден по обяд. Двамата са в ареста за 24 часа.

Единият от арестуваните е Калоян - наследник на някогашната екоминистърка от кабинета на Симеон Сакскобургготски Долорес Арсенова. Вторият арестуван пък е синът на Злати Златев-Златистия.

Пред NOVA Aрсенова сподели, че е в чужбина и не знае нищо за арест.

Вероятно против двамата ще бъдат повдигнати обвинявания за безчинство. Към момента материалите по случая към момента не са докладвани в Районната прокуратура в София.

Очевидци описват, че са се чули най-малко 4-5 изстрела. Според информацията след подадения сигнал служителите на реда заварили в близкото заведение петима празнуващи, които разказали, че са седнали да се почерпят за новородено бебе. Първоначално служителите на реда задържали младият татко Калоян Арсенов, който имал законно притежаван револвер. После обаче станало ясно, че изстрелите са създадени от Йордан, който е наследник на Златистия.

При безразборната пукотевица бяха простреляни и прозорците на жилище, намиращо се в съседство. За благополучие никой не пострада.

Свидетел на стрелбата е бил артистът Радо Шишарката, прочут с шлагера си "Тигре, тигре " през '90-те години. Пред Нова тв той изясни, че е бил поканен да пее на празненството по случай роденото дете на 30-годишния Калоян.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР