Двама души са задържани при зрелищна акция на полицията в

...
Двама души са задържани при зрелищна акция на полицията в
Коментари Харесай

Среднощна акция срещу сводници в Пловдив!

Двама души са арестувани при зрелищна акция на полицията в региона на моста на Герджика в Пловдив тази нощ, съобщи кореспондент на TrafficNews.bg

Те са били натръшкани на земята и са оковани с белезници. На няколко пъти единият от арестуваните оказва опозиция на органите на реда, като се пробва да стане и да си махне белезниците, само че всеки опит се осуетява. Той има рана на главата и на крайници. В полицията е отведена госпожица, пътувала в автомобила.

По първична информация, става въпрос за акция против сводници, а момичето предложило платена обич. В колата е открита цяла торба с презервативи, която сега е оставена отворена на предния похлупак на остарелия ситроен.

Около арестуваните са разпиляни пет броя мобилни устройства, които звънят непрекъснато. На място идват още екипи на полицията, а униформени тарашат цялата лека кола.

Тази вечер към среднощ на пловдивския бул. „ Руски “ полицейски патрул с включени сирени е преследвал автомобил от жилищна кооперация в Пловдив, като малко преди моста е препречил пътя му и го е спрял за инспекция. По роман на очевидци, единият от сводниците е от Доспат.

Очаквайте детайлности!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР