Двама души са под наблюдение у нас със съмнения за

...
Двама души са под наблюдение у нас със съмнения за
Коментари Харесай

Двама души в България са под наблюдение със съмнения за китайския коронавирус

Двама души са под наблюдаване у нас със подозрения за китайския ковид. Държавата поставя всичко нужни ограничения за сигурността на хората. Това стана ясно по време на брифинг на министъра на опазването на здравето Кирил Ананиев.
Той акцентира, че на летището ще бъдат сложени нови 3 термокамери за инспекция на пасажери, идващи в страната ни, като защитна мярка против новия китайски вирус. „ Те ще бъдат инсталирани до една седмица “, ангажира се министър Ананиев.
„ Жена от Лондон била засечена от екип на Летище София с висока температура. След последвалия апел да разреши да бъде прегледана, тя вдигнала скандал. Трябвало да бъде проследено нейното общо положение “, съобщи държавният здравен контрольор доктор Ангел Кунчев.
Друга жена от Добрич, пристигнала от Тайланд и мъж от Китай, са изолирани и са под наблюдаване, стана ясно по време на брифинга. „ Създадена е нужната съгласуваност сред лечебните заведения у нас. Пациентите са под наблюдаване. Страната ни подхваща нужните здравни ограничения “, безапелационен бе Ананиев. Той съобщи, че в случай че задръстим системата със случаи, неотговарящи на критериите за ковид, няма да сме ефикасни. Нека не се паникьосваме, прикани шефът на Националния център по заразни и паразитни заболявания проф. Д-р Тодор Кантарджиев.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР