Двама души са били откарани днес в болница в Москва

...
Двама души са били откарани днес в болница в Москва
Коментари Харесай

Евакуираха пътниците от самолет заради странна миризма

Двама души са били откарани през днешния ден в болница в Москва след евакуацията на пасажерите от аероплан за Ереван на летище "Шереметиево " поради странна миризма и задимяване на борда, заяви Франс прес, като се базира на самолетната компания и летищните управляващи.
Полетът, осъществяван от съветската компания Nordwind Airlines по направление към Армения, беше анулиран поради странна миризма на борда на нейния Боинг 737, съгласно самолетната компания. Екипажът е употребявал надуваеми пързалки за евакуация на пасажерите: 162 възрастни и 11 деца. Международното летище "Москва-Шереметиево " цитира командира на полета и също сподели, че в кабината е имало дим, само че не и пламъци. Петима пасажери са се нуждаели от здравна помощ, а двама са били приети в болница, съгласно същия източник.
През май 41 души починаха на Шереметиево при спешно кацане и пожар на Суперджет 100, първият цивилен аероплан, основан в постсъветска Русия, напомня Агенция Франс Прес. Разследващите тогава показаха, че евентуални аргументи са изключването на автопилота от гръмотевица и вероятни неточности на водачите.
Полетът на Москва-Ереван почнал по разписание към 1 ч. след среднощ, само че до момента в който се движел по пистата в салона се появило задимяване. Командирът съобщил на наземните служби за зародилата обстановка и взел решение да приключи излитането.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР