„Двама души предложихме Цацаров за председател на КПКОНПИ. Единият в

...
„Двама души предложихме Цацаров за председател на КПКОНПИ. Единият в
Коментари Харесай

Ревизоро: Двама предложихме Цацаров за КПКОНПИ

„ Двама души предложихме Цацаров за ръководител на КПКОНПИ. Единият в Народното събрание бях аз, а другият – отвън него”. Това съобщи пред Нова телевизия депутатът от „ Обединените патриоти” Емил Димитров-Ревизоро.

Той добави, че е имало още два разновидността за номинации за началник на Антикорупционната комисия. „ Единият е жена, която е била арбитър. А вторият беше господин Иван Гешев. Ние търсихме човек, който е бил и арбитър, и прокурор. Г-н Цацаров отговаряше на всичко”, разяснява Димитров.

Народният представител сподели още, че депутати от всевъзможни политически партии и цветове са се обединили зад фигурата на сегашния основен прокурор. По думите му Цацаров е желал да остане в правосъдната система, само че в следствие бил уверен с доста доводи да одобри предлагането.

Емил Димитров пожела триумф на претендента на ВОЛЯ за поста Симеон Найденов, само че акцентира, че той не е бил арбитър и основен прокурор. По думите му новият началник на КПКОНПИ може да заеме поста когато и да е в идващия един месец. „ Няма заплаха да останем без основен прокурор”, безапелационен бе той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР