Двама души, поразени от мълния близо до Белия дом снощи,

...
Двама души, поразени от мълния близо до Белия дом снощи,
Коментари Харесай

Мълния удари парка до Белия дом - двама загинаха и двама са в болница

Двама души, изумени от гръмотевица покрай Белия дом нощес, са умряли, заяви вашингтонската полиция през днешния ден, представена от Асошиейтед прес, съобщи Българска телеграфна агенция. Други двама остават в болница в сериозно положение.
Прочетете още
Местната полиция разгласи, че мъж на 76 години и жена на 75 години са умряли, откакто са били изумени от гръмотевица в парка " Лафайет ", ситуиран против комплекса на Белия дом. От полицията не разкриват самоличността на другите двама ранени, както и повече детайлности по какъв начин са потърпевши. Служители на Сикрет сървис и парковата полиция са станали очевидци на снощната гръмотевица и са оказали първа помощ.

Според учени, представени от Ройтерс, климатичните промени усилват опцията от удари на мълнии в Съединените щати. Горещото и влажно време във Вашингтон е било причина за формиране на електрически заряд. От Националната метеорологична работа оповестиха, че температурите във въпросния ден са надвишили 34 градуса, което е с 5 градуса повече от естествените оптимални стойности за последните тридесет години.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР