Двама души от украински произход, дарили пари за кампанията на

...
Двама души от украински произход, дарили пари за кампанията на
Коментари Харесай

В САЩ арестуваха двама от украински произход, приближени на личния адвокат на Тръмп

Двама души от украински генезис, дарили пари за акцията на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп и помагали на Руди Джулиани , юрист на американския президент, в напъните му да се проверява някогашният вицепрезидент Джо Байдън, са задържани в сряда вечерта .

Информацията популяризира вестник " Уолстрийт джърнъл ", базирайки се на източници.
 Снимка 447079
Източник:

Срещу двамата са повдигнати обвинявания в нарушение на законите , свързани с финансирането на предизборна акция.

Вестникът прецизира, че предприемачите от Флорида Лев Парнас и Игор Фруман са дарили финансови средства за акцията на Тръмп . Организация за бистрота е внесла недоволство през 2018 година, че са нарушили финансовите закони на Съединени американски щати.

USA Today оповестява, че двамата предприемачи са се срещали с президента Доналд Тръмп в Белия дом.

Лев Парнас и Игор Фруман са помогнали на Руди Джулиани да се срещне с украински прокурор при опитите на юриста на Тръмп да откри компромат против някогашния вицепрезидент на Съединени американски щати Джо Байдън.

Двамата са родени в Украйна, само че в този момент живеят в американския щат Флорида . През май 2018 година Парнас разгласява фотоси във " Facebook ", на които е с Фруман и Тръмп в Белия дом, както и фотоси с Доналд Тръмп-младши в Калифорния.

Три комисии към Камарата на представителите на Съединени американски щати желаят да разпитат Парнас и Фруман по отношение на дейностите на Тръмп във връзка с Украйна. Не се чака да се явят.

" Ню Йорк таймс " написа, че през днешния ден двамата предприемачи ще се явят пред съда в Северна Вирджиния.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР