Двама души от България и Азербайджан са арестувани на летището

...
Двама души от България и Азербайджан са арестувани на летището
Коментари Харесай

Българин се опитал да подкупи полицаи на летището в Ниш

Двама души от България и Азербайджан са задържани на летището в Ниш за опит да подкупят чиновници на  гранична полиция, заяви сръбският Политика, представен от .

" Членове на Министерството на вътрешните работи, Отдела за битка с корупцията и Управлението на гранична полиция, в съдействие със Специалния отдел за битка с корупцията на прокуратурата в Ниш, арестуваха двама души, жители на България и Азербайджан в съмнение, че са направили закононарушение " предоставяне на рушвет ", се показва в известие на полицията.

Заподозреният Х. Н.  (роден 1970 г.),  е дал 100 евро (392 лева) на служители на реда от граничната полиция по време на контрола пред комплекса на летището " Константин Велики " в Ниш. Българинът е спрян за нарушаване на Закона за сигурност на придвижването по пътищата.

В обособен случай, също по време на контрола на паркинга на летищния комплекс в Ниш, обвиненият А. Ш. (роден 1963 г.) дал на полицейските чиновници 50 евро (98 лева), с цел да не претърсват автомобила, пасажерите и багажа в превоното средство.

И двамата са арестувани за период до 48 часа и ще бъдат предявени на способените органи.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР