Двама души от администрацията на врачанския драматично-куклен театър и един

...
Двама души от администрацията на врачанския драматично-куклен театър и един
Коментари Харесай

Извънредно! COVID-19 удари във Врачанския театър, отменят се всички представления

Двама души от администрацията на врачанския драматично-куклен спектакъл и един артист са инфектирани с ковид, научи организация BulNews.
Още един член на трупата е карантиниран, защото в фамилията му има положителен резултат към болестта, заяви шефът на културната институция Веселин Мезеклиев.
Това е и повода да се анулират всички представления до края на октомври.
Публикуваме целия текст на обръщението на Мезеклиев:

"Уважаеми фенове, представленията на Драматично-куклен спектакъл Враца планувани за месец октомври се отсрочват. Закупените билети можете да презаверите за месец ноември или да получите назад парите си до 31 октомври. Касата на театъра работи всеки ден от 14.30 до 19.30 ч.
Съжаляваме за породеното стеснение, само че двама души от администрацията и един от креативния състав имат позитивен резултат от PCR-теста. Още един член на трупата е карантиниран, защото в фамилията му има положителен резултат към болестта.
Всички подиуми и пространства на територията на врачанския спектакъл са дезинфекцирани. Всички сътрудници и чиновници са осведомени и при признаци, сходни с тези на корона-вируса, незабавно ще търсят подпомагане при персоналните си лекари.
Очаквайте нова премиера в първата десетдневка на ноември, която надяваме се, да играем в естествени условия. "
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР