Двама души - офицер от тайните служби и заподозрян в

...
Двама души - офицер от тайните служби и заподозрян в
Коментари Харесай

Двама души бяха ранени след стрелба край Белия дом

Двама души - офицер от тайните служби и обвинен в нахлуване мъж са настанени в болница след стрелба край Белия дом във Вашингтон, оповестиха от американските секрети служби. " По време на този случай нито комплексът на Белия дом, нито някой от предпазените лица са били застрашени ", обявиха от службата без да дават повече детайлности.

Заради случая се наложи охранители да изведат президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп по време на обичайна му седмична конференция. Малко по-късно той се върна в залата, заяви за стрелбата и разгласи, че се чувства ужасно под закрилата на " Сикрет сървис ", заяви БГНЕС.

По време на самата конференция Тръмп даде обещание, че ще бъде реализирано бързо споразумение с Иран, в границите на месец, в случай че бъде избран отново за президент. Той обаче акцентира, че Русия и Китай не желаели той да завоюва изборите през ноември.  " Китай в действителност желае да загубим. А знаете ли кой още няма да е удовлетворен от нашата победа? Русия ", съобщи американският президент. След което се стимулира, че настроенията на Русия са били подбудени от наложените наказания по плана " Северен поток - 2 ". До момента той е приключен на 93%, само че швейцарската компания Allseas спря работата си по построяването, след наложени американски наказания.

" Спрях извънредно съглашение сред Германия и Русия за газопровода. Никой даже не знаеше за съществуването на " Северен поток 2 ". Никой не знаеше за това, никой не говореше за него ", изясни Доналд  Тръмп.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР