Двама души да загинали, а други двама бяха ранени при

...
Двама души да загинали, а други двама бяха ранени при
Коментари Харесай

Нападение с нож в Австралия

Двама души да починали, а други двама бяха ранени при серия от набези , осъществени от въоръжен с нож мъж в източния австралийски град Мелбърн. Нападателят е убит при опит да бъде задържан, заяви полицията на щата Виктория.
В изказване на органите на реда се споделя, в нощта на сряда против четвъртък полицията в Мелбърн е получила известие за мъж с прободни рани, открит в един от източните квартали на града. Екипът, който дошъл на мястото, оказал първа помощ на жертвата, само че мъжът умрял при идването си в болничното заведение. По време на инспекцията на събитията на случая е открит обвинен за н ападението , който се съпротивлявал по време на ареста и е убит от полицейските чиновници, съобщи БГНЕС.
Според следствието, по-рано вечерта обвиненият е направил серия от набези на минувачи по улиците на града, ранявайки служител на реда и две дами, едната от които също по-късно е умряла в болничното заведение, а втората е в сериозно положение.
Според Греъм Аштън, комисар от държавната полиция, нападателят, човек, чиято идентичност към този момент е открита, няма връзка с терористични организации и няма незаконно минало. В момента проверяващият екип открива точните условия и при трите случая и претекстовете на нарушителя.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР