Двама дрогирани шофьори са били задържани за шофиране след употреба

...
Двама дрогирани шофьори са били задържани за шофиране след употреба
Коментари Харесай

За ден в Попово: Задържаха двама дрогирани шофьори

Двама дрогирани водачи са били арестувани за шофиране след приложимост на упойващи субстанции в Попово, оповестиха от ОДМВР-Търговище.

Около 13:15 часа през вчерашния ден на ул. „ Димитър Благоев “ в града е била осъществена полицейска инспекция на лек автомобил „ БМВ 525 И “ със софийска регистрация. Колата е благосъстоятелност и била ръководен от дееспособен 28-годишен лидер от село Славяново . По надлежния ред – със профилирано техническо средство „ Drager Drug Test 5000 ” е било открито, че същият е карал след приложимост на канабис . Водачът е отказал кръвна проба за химическо проучване.

Втората инспекция е била осъществена към 22:15 часа същия ден на ул. „ Отец Паисий “ на лек автомобил „ Фолксваген Тигуан “ с немска регистрация. Колата е благосъстоятелност на мъж от Две Могили, само че е била ръководена в посока ул. „ Каломенска “ от дееспособен 22-годишен лидер от село Кардам . Униформените тествали лидера с дръг чек, който отчел съществуването на амфетамин . Взета му е кръвна проба за химическо проучване.

Двамата водачи са били арестувани . По случаите са формирани бързи полицейски производства.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР