Двама доктори, които са поискали издаването на медицински сертификати, деклариращи

...
Двама доктори, които са поискали издаването на медицински сертификати, деклариращи
Коментари Харесай

Двама италиански лекари ще бъдат разследвани за смъртта на Астори

Двама доктори, които са поискали издаването на медицински документи, деклариращи положителното здравословно положение на Давиде Астори, ще бъдат разследвани за непредумишлено ликвидиране. Това удостовери основният прокурор на Флоренция. Капитанът на Фиорентина бе открит мъртъв в хотелската си стая в Удине на 4 март тази година преди дуела на,,виолетовите “ с локалния Удинезе.

Според първичната експертиза 31-годишният футболист е умрял в резултат на брадиаритмия (състояние, при което сърцето стартира да бие по-бавно, до момента в който в един миг не спре), само че аргументите за гибелта са към момента неразбираеми. Лекарите, които са дали зелена светлина за здравословното положение на Астори, работят във Флоренция и Каляри, където бранителят е изкарал осем години.

БГНЕС напомня, че локалното издание във Флоренция La Nazione разгласява резултатите от два електрокардиологични теста на Астори през юли 2016 и юли 2017 години. И в двата се виждат аномалии на сърцето, по-специално в последния тест, който е посочил, че играчът страда от вентрикуларна екстрасистола, или нередовно пердашене на сърцето. Информацията от ежедневника бе предоставена на проверяващите. Бившият футболист на Рома и Милан Астори, татко на двегодишно момиче, има 14 мача за националния тим на Италия по време на шестгодишната си кариера в отбора на,,Скуадра адзура “. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР