Двама добре почерпени млади мъже са потрошили общинско имущество в

...
Двама добре почерпени млади мъже са потрошили общинско имущество в
Коментари Харесай

Пияници вилняха в Монтанско – потрошиха общински коли и пребиха с паве съселянин

Двама добре почерпени млади мъже са потрошили общинско имущество в село Георги Дамяново. Срещу тях е формирано бързо произвеждане за безчинство, споделиха от полицията. Инцидентът е станал в събота на разсъмване. Около 5 часа 40-годишният Мирослав П. и 21-годишният Милен Т.си тръгнали към къщи след нощен запой в механа в центъра на селото. По пътя си двамата потрошили всичко, което се изпречило пред тях. Взломили две улични лампи, две кошчета, счупили стъклото на входната врата на постройката на общинската администрация, предното панорамно стъкло на „ Дачия Логан” и странично дясно на „ ДЕУ”. И двете коли са благосъстоятелност на локалната администрация.

По пътя към дома си се сетили, че имат неуредени сметки с 31-годишния Камен К. Без да се замислят поели към дома му. Мъжът излязъл пред къщата и тогава единият от пияните сграбчил паве и го халосал в главата. Камен изпаднал в безсъзнание, а негови съседи извикали полиция. Униформените озаптили развилнелите се юнаци и им съставили актове по указа за хулиганството. На идващия ден, откакто изтрезнели, Мирослав и Милен осъзнали какво са сторили и почнали да възвръщат вредите.

„ Сменили са стъклото на постройката на общината, оправени са лампите и кошчетата, ще ремонтират и колите”, сподели кметът на Георги Дамяново Цветелина Алекснадрова. Тя показа, че двамата мъже, вандалствали из селото, са локални. Живеят в общинския цънтър и работят.

„ Изключително съм учудена, че тъкмо те са сторили толкоз бели. Явно се разкайват и към този момент съвсем всичко е възстановено”, сподели Александрова.

Удареният с павето Камен се възвръща, а двамата пияни мъже, порутили селото, ще бъдат изправени пред съда.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР