Двама депутати със съмнителни проби, коронавирус и във Видин.Случаите на

...
Двама депутати със съмнителни проби, коронавирус и във Видин.Случаите на
Коментари Харесай

Двама депутати със съмнителни проби, коронавирус и във Видин

Двама депутати със съмнителни проби, ковид и във Видин.

„ Случаите на COVID-19 у нас са към този момент 449. За последните 24 часа са открити 37 лица, от тях 27 са в болница . Новата област, в която има доказан случай, е Видин. В болница там е признат мъж на 56 години ". Това заяви на постоянния брифинг на Оперативния щаб ген.-майор Венцислав Мутафчийски.



Общият брой на излекуваните е 25.
 Броят на приетите в болница инфектирани е 167 души, от които 17 интензивни, още една жена е интубирана в Пирогов.

„ В София до 16 часа в сряда има 8 случая. Има един случай от Банско, който е настанен в Благоевград и един от Разлог. Общо за Благоевградска област случаите са три. Момиче на 9-години е признато в болница във Варна . В Пловдив има жена на 53 години, а в Монтана мъж на 53 години в болничното заведение ", каза още той.

 „ Има изписани нови заболели с негативни проби . Това са трима души от Бургас, един мъж от Шумен и един в Перник. Най-младият изписан е на 25 години. ", каза Мутафчийски.

„ Имаме два нови случаи на починали пациенти - един в Кюстендил и един в УМБАЛСМ „ Пирогов “. Следната възраст на умрелите е към 61 години “, добави той.

Относно различен пациент в " Пирогов " - 40-годишният мъж, който нощес умря, генералът посочи, че най-вероятно мъжът е умрял от белодробна емболия, тъй като гибелта е била неочаквана.

Общо 184 депутати са изследвани. Мутафчийски разяснява: „ Във ВМА са направени 92 проби, от които има две съмнителни. Днес те ще се препотвърдят. В другата болница също са направени 92 проби, които са негативни “.

„ Не съм обвинил безусловно никого “, сподели военачалник Мутафчийски за лекарите във Банско, които през днешния ден желаеха персонално опрощение от него .

Вчера стана ясно, че има 50 случая в курортния град, които не са били докладвани на оперативния щаб. „ Имаме данни за симптоматика, които не са ни докладвани. Дадени са ни единствено група от бременни. Това може да се удостовери през рентгенологията на болничното заведение в Разлог “, сподели Мутафчийски.

Днес следва да бъде проучен личния състав, работещ в Народното събрание. Ген. Мутафчийски даде образец с Народното събрание в Израел, където инфектираните депутати работят в особено изолирано с плексиглас помещение вид кабина, което се намира в Народното събрание, а останалите депутати работят обикновено.

Обсъждането е онлайн, а гласуването се реализира по групи . Ако се откри инфектиран публицист, то столичната РЗИ би трябвало за наложи карантина.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР