Двама чужденци отиват на съд за трафик на мигранти през

...
Двама чужденци отиват на съд за трафик на мигранти през
Коментари Харесай

Сирийци отиват на съд за трафик на хора


Двама чужденци отиват на съд за трафик на мигранти през българската граница. Районна прокуратура-Свиленград следи бързо произвеждане по отношение на Фадел А., на 34 година, и Сипан Д., на 32 година, сирийци по генезис, живущи във Англия, привлечени като обвинени за превеждане през границата на страната на иракска гражданка без позволение на надлежните органи на властта.

Производството е формирано откакто на 23 декември на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “, от Турция в България влезнал лек автомобил с британски регистрационен номер, ръководен от Фадел А. Като пасажери в автомобила пътували обвиненият Сипан Д. и иракската гражданка Руджин С., на 25 година При осъществена инспекция, дежурният граничен служител на реда открил, че фотографията, сложена в документите за идентичност на иракската гражданка Руджин С., не е нейна. Установено било още, че показаният от нея чуждестранен паспорт е преотстъпен документ. Бързото произвеждане по отношение на двамата обвинени ще завърши в законния период.

Районна прокуратура - Свиленград следи и бързо произвеждане против иракската гражданка Руджин С., привлечена като обвинена за закононарушение по чл.279 ал.1 от Наказателния кодекс - за влизане в страната без позволение на надлежните органи на властта.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР