Двама бразилци и национал на Гана са сред потенциалните нови

...
Двама бразилци и национал на Гана са сред потенциалните нови
Коментари Харесай

Левски умува за двама бразилци и сенегалски национал

Двама бразилци и национал на Гана са измежду евентуалните нови попълнения на Левски. Тримата са били препоръчани от футболния сътрудник Марсио Битенкур и ще излязат без пари на " сините ", написа " Меридиан мач ".

Става въпрос за нападателят Недсон, който за последно е играл за бразилския Чапекоензе, халфа Ренан Оливейра от Америка Минейро и десният краен бранител Масахуду Алхасан. Последният има мачове за националния тим на Гана, а в кариерата си е минал през Дженоа, Новара, Латина, Удинезе и Перуджа.

28-годишният Недсон е футболист, който може да играе на всички места в офанзивата. Той е бърз и повратлив и се оправя еднообразно добре по двата фланга или като втори нападател в центъра. 

Ренан Оливейра е най-скъпият от тримата съгласно известния уебсайт Transfermarkt.com. Той е оценен на 1 400 000 евро. Коронната позиция на 27-годишния бразилец е в средата на терена. Оливейра има опит и като дясно крило.

Тримата чужденци са дали предварителното си единодушие да играят в Левски и ще дойдат на финални договаряния в България, в случай че от “Герена ” ги одобрят. 

На фотографията: Недсон с екипа на Чапекоензе


На фотографията: Масахуду Алхасан

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА
КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2017/2018
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР