Двама братя, земеделски стопани, са задържани за убийството в с.

...
Двама братя, земеделски стопани, са задържани за убийството в с.
Коментари Харесай

Двама братя са задържани за убийството в с. Антон

Двама братя, аграрни стопани, са арестувани за убийството в с. Антон. Единият е с голям брой престъпни прояви. Има сигнали от хора от селото, че над двамата има полицейски чадър. Това съобщи на брифинг пред медиите основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Петър Тодоров, съобщи Българска национална телевизия.

По случая в ареста са братята Дончо и Красимир Петрови. Двамата са локални арендатори в селото, а жертвата е работила за тях.

Братята са арестувани за 72 часа. Срещу тях има 8 сигнала и формирани преписки.

Започва огромна инспекция във връзка с фирмената им активност. В нея се включват Агенцията по храните, Национална агенция за приходите и икономическа полиция.

Тодоров прикани всички жители, които имат всевъзможни сигнали за нарушавания към въпросните лица, да се отзоват.

" Не мога да кажа, че има открит чадър. Всеки един сигнал ще бъде тестван от ГДНП. Ще бъдем безкомпромисни. Ще събираме информация за документиране на цялостната им активност. Ако има пропуски от страна на полицията, ще вземем отношение ", разгласи основен комисар Петър Тодоров.

" Има събрани задоволително доказателства за съпричастност към осъществяване на ликвидиране. Има инспекция и за пазаруване на гласове, присъди за безчинство, за владение на опиати ", добави основният секретар на Министерство на вътрешните работи.

" Районната прокуратура в Пирдоп непосредствено приключва преписките. Според хората в селото върху тези двама братя има чадър от кмета, прокуратурата и управлението на полицията ", настояват от Министерство на вътрешните работи.

Сигналите против двамата братя са 8 за последните две години. Има формирани преписки, като огромна част от тях са прекъснати от прокуратурата. Сигналите са разнообразни - за хулигански прояви, за отправени закани, за имущество.

Днес екипи на Жандармерия и полиция блокираха входовете и изходите на селото.

Поводът за огромните дейности са сигнали за закани към поданици в селото от страна на арестуваните за убийството на 28-годишния овчар.

От Министерство на вътрешните работи оповестиха, че против двамата имало общо 7 сигнала за закани към поданици на селото. Включително и към служители на реда. До формиране на досъдебно произвеждане обаче не се стигнало заради липса на доказателства.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР