Двама братя, земеделски стопани, са задържани за убийството в с.

...
Двама братя, земеделски стопани, са задържани за убийството в с.
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Двама братя са задържани за убийството в с.Антон

Двама братя, аграрни стопани, са арестувани за убийството в с. Антон. Единият е с голям брой престъпни прояви. Има сигнали, че над двамата братя има полицейски чадър. Това съобщи на брифинг пред медиите основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Петър Тодоров.

Братята са арестувани за 72 часа.

Започва огромна инспекция във връзка с фирмената им активност - двамата са аграрни стопани.

Тодоров прикани всички жители, които имат всевъзможни сигнали за нарушавания към въпросните лица, да се отзоват.

Гледайте онлайн тук или на във Facebook:



Сигналите против двамата братя са 8 за последните две години. Има формирани преписки, като огромна част от тях са прекъснати от прокуратурата. Сигналите са разнообразни - за хулигански прояви, за отправени закани, за имущество.




Днес екипи на Жандармерия и полиция блокираха входовете и изходите на селото. Поводът за огромните дейности са сигнали за закани към поданици в селото от страна на арестуваните за убийството на 28-годишния овчар.

По случая в ареста са братята Дончо и Красимир Петрови. Двамата са локални арендатори в селото, а жертвата е работила за тях.

От Министерство на вътрешните работи оповестиха, че против двамата имало общо 7 сигнала за закани към поданици на селото. Включително и към служители на реда. До формиране на досъдебно произвеждане обаче не се стигнало заради липса на доказателства.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР