Двама братя пребиха мъж, опитал да защити продавачка в магазин

...
Двама братя пребиха мъж, опитал да защити продавачка в магазин
Коментари Харесай

Жесток побой в магазин заради печеливша капачка от бира

Двама братя пребиха мъж, опитал да отбрани продавачка в магазин след спор за печеливша капачка за бира. Инцидентът е станал в село Горно Черковище. Случаят е от събота, само че за него се разбра едвам през вчерашния ден, след издание на видео в обществената мрежа.

Около 20:ЗО ч. в събота, когато братята Мехмед и Ахмед отиват до магазина, с цел да вземат бира от печеливша капачка. Зад щанда е Ангелина Пондева. Жената изяснява на по-големия брат, че облагите се получават в огромните вериги супермаркети в Казанлък. На опашката зад Мехмед е 50-годишният Галин Черакчиев. Той пробва да отбрани продавачката.

Тогава един от братята удря с глава и чупи носа на възрастния мъж поради отправената забележка. Малко по-късно се включва и другият брат, който с юмруци събаря нападнатия мъж и го пребива до пристъп.

" Момчето постъпи нападателно като ми сподели, че ще ме съди, тъй като съм лъжкиня. Каза ми, че заблуждавам хората и не желая да давам премиите. Галин се опита да ме отбрани ", описа продавачката в магазина Ангелина Пондева пред bTV.

50-годишният Галин Черакчиев е със строшен нос, кръвонасядания и хематоми.

Пострадалият мъж описа, че сега, когато е споделил на нападателя, че няма нищо неприятно в това да отиде до Казанлък, с цел да си получи премията - получава удар в главата.

" Получавам един удар с глава, текна ми кръв от носа. Отдръпнах се един метър обратно и желаех салфетка от магазинерката. Щях да желая и парцал, само че до там помня ", споделя потърпевшият.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР