Двама братя от Благоевград са сред най-добрите американски полицаи. Георги

...
Двама братя от Благоевград са сред най-добрите американски полицаи. Георги
Коментари Харесай

Братя от Благоевград са сред най-добрите американски полицаи

Двама братя от Благоевград са измежду най-хубавите американски служители на реда. Георги и Мартин Маврови са част от органите на реда в Чикаго и са същинска горделивост за регионалния център, защото с изключение на, че са били отлични студенти в страната на необятните благоприятни условия, през днешния ден са на първата линия в битката с ковид, която в Съединени американски щати е яростна, а вирусът взема всекидневно хиляди жертви, написа " Струма ".

Офицер Георги Мавров има Бакалавър по Криминално право от колежа " Уестууд " в Чикаго и стартира кариерата си към органите на реда през 2011-та година към Шерифския офис на окръг Кук в щата Илинойс. През 2013-а година се трансферира в Чикагската полиция и е награден в академията със оценката за " Най-висок научен триумф " за класа си. Преди е работил и като офицер в тактическото звено на Чикагската полиция, а в този момент е в отдел патрул.

Брат му, офицерът от американската полиция Мартин Мавров има две бакалавърски степени от Илинойския университет в Чикаго, единият е по Криминално право, а другият по История. Той, също като брат си, стартира кариерата си към органите на реда към Шерифския офис на окръг Кук в щата Илинойс през 2017-а година. Присъединява се към Чикагската полиция година по-късно през 2018-а година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР