Двама бащи се млатиха до пускане на кръв пред физкултурния

...
Двама бащи се млатиха до пускане на кръв пред физкултурния
Коментари Харесай

Бащи се млатиха до кръв в разградска гимназия

Двама татковци се млатиха до стартиране на кръв пред физкултурния салон в ОУ "Иван Сергеевич Тургенев " в Разград. За скандал сред двама родители заяви представителят на полицията в града Илияна Георгиева, по случая е формирано досъдебно произвеждане.

Според формалната информация боят е станал към 17.30 часа в четвъртък. 47-годишните мъже, които имали възпитаници в "Тургенев ", били в остаряла родова омраза и непрекъснато нахъсвали и децата си да не престават спора. В четвъртък се засекли пред физкултурния салон и почнали да се карат, след това препирнята им предходна в ръкопашен пердах.

Единият от татковците блъснал с пестник другия в лицето и разрушил устната му. Наложило се да викат кола за спешна помощ и да откарат потърпевшия в Центъра за незабавна здравна помощ в Разград. Там го предгледали и го пуснали да се лекува в домашни условия. Започнала инспекция по член 131 алинея 1 т. 12 от Наказателен кодекс за нанасяне на телесна щета по хулигански подбуди.

През цялото време до момента в който траела "боксовата среща " очевидци на багра били и малолетните деца на двамата мъже. Те не взели участие в багра, а единствено си разменяли обидни реплики, оповестява "Монитор ".

"Инцидентът е станал отвън образователно време, децата са пристигнали на занимания в баскетболния клуб и са се скарали. Обадили са се на родителите си, те са пристигнали, на едното момче, май е пристигнал батко му, такава е информацията, която имам от близки на децата. " Така разяснява обстановката шефът на учебното заведение Милена Орешкова, до която в петък сутринта още не беше стигнала публична информация.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР