Двама български състезатели приключиха своето участие. Контузия и грешки попречиха

...
Двама български състезатели приключиха своето участие. Контузия и грешки попречиха
Коментари Харесай

Светът е Олимпиада: Акценти от участието на българските спортисти досега

Двама български състезатели завършиха своето присъединяване. Контузия и неточности попречиха на състезателя ни по спортна гимнастика да преодолее квалификацията на шампионата и по този начин Дейвид Хъдълстоун се сбогува с възможностите си. Джудистът Янислав Герчев отпадна в осминафиналите в категорията до 60 кг след загуба от Юн Вей Ян от Тайван.

Хъдълстоун играл с раздрана връзка и изваден гален.

Успешен старт имаше състезателката ни по тенис на маса Полина Трифонова, която преодоля първия кръг против Сара Анфу от Камерун. Следващата съперничка на Трифонова е Сара де Нуте от Люксембург, като мачът е в 15.45 ч.

Участието на страната ни продължи с първото присъединяване на сестри Стоеви в шампионата по бадминтон. Те пропуснаха мачбол и изгубиха трагично с 1:2 (23:21, 12:21, 21:23) от южнокорейките Ким Со-йон и Кон Хи-йонг.

Днес 22-годишният плувец Любомир Епитропов също стартира присъединяване си. Той ще се състезава на 100 м бруст при мъжете. Първата серия в тази дисциплинираност стартира в 14.25 ч. българско време. Последната е в 14.40 ч.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР