Двама българи загинаха, а трима са тежко ранени при катастрофа

...
Двама българи загинаха, а трима са тежко ранени при катастрофа
Коментари Харесай

Двама българи загинаха, а трима са тежко ранени при катастрофа в Калабрия

Двама българи починаха, а трима са тежко ранени при злополука в Калабрия
Двама българи са починали, а други трима наши сънародници са тежко ранени при преден конфликт на два автомобила в Калабрия.

При случая са ранени и четирима италиански жители. Според медиите в Калабрия злополуката станала рано през днешния ден сутринта на недодялан път до Кориляно Росано, покрай град Козенца. Двата автомобила са се сблъскали челно. В тях са пътували четирима италианци и петима българи, заяви бТВ.

Сред ранените италиански жители има две девойки на 16 и 21 година Колите били безусловно размазани. И и петимата българи били притиснати в смачканата кола и трябвало да бъдат измъкнати благодарение на пристигналите на място пожарникари. Двама от пасажерите починали на място. Останалите трима българи, както и четиримата италианци от другата кола били превозени в болница. Единият от ранените бил превозен с хеликоптер.

Според медиите сега се открива идентичността на убитите и ранените българи, защото не са имали паспорти у себе си. В региона на Калабрия работят доста мигранти, най-вече земеделска работа. Предполага се, че единият от починалите бил 25-годишен татко на 4 деца.

Българите пътували с „ Алфа Ромео 147 “, а италианците с „ Опел Корса “. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР