Двама българи стават съотборници на волейболистът на ЦСКА Яни Георгиев

...
Двама българи стават съотборници на волейболистът на ЦСКА Яни Георгиев
Коментари Харесай

Още двама българи стават съотборници на Яни Георгиев в Унгария

Двама българи стават съотборници на волейболистът на ЦСКА Яни Георгиев в унгарския първокласен МАФК-БМЕ (б.р. тим към Техническия и стопански университет в Будапеща). Клубът разгласи прехвърлянията на разпределителя Денимир Димитров и посрещача Георги Михалев. И двамата бяха показани публично на почитателите във Facebook.
 Играч на ЦСКА продължава в Унгария
През последния сезон Димитров бе част от отбора на Монтана, с който приключи на четвърто място в Суперлигата. Михалев пък прави самобитно завръщане в МАФК-БМЕ, откакто и предходната година бе част от тима, само че травма го остави отвън терена за известно време.

" Треньорът Петер Наги се свърза с мен и ми сподели, че този сезон ще залага на млади играчи, които дават всичко от себе си и ще построява състава върху тях. В края на краищата не съм мислил доста за офертата, тъй като тъкмо това диря. Успях да виждам много мачове от предишния сезон и нямам самообладание да упражнявам с момчетата. Амбициите ми са да стигнем до финалите на шампионата и Купата. Ако сме здрави и в добра кондиция, можем да реализираме всичко. Пожелавам здраве и триумфи на всички членове на клуба идващия сезон ", сподели Димитров пред фейсбук страницата на клуба.

" Възстановяването ми мина отлично, тъй че в този момент се усещам по-добре от всеки път. Нямам самообладание да стартира подготовката. Прекарах ужасно предходната година, съумях да основа положителни връзки с треньора и играчите. За идващия сезон считам, че най-важното е всички членове на тима да са здрави и по този начин да изградим добра подготовка. Ако това е по този начин, сигурен съм, че ще реализираме положителни резултати. Целя се във край за Купата и в шампионата ", съобщи Михалев.

Кариерите и на двамата стартират в Левски, след което играят в Тетевен Волей и Монтана. Димитров се е изявявал и в Добруджа, а Михалев - в Дея спорт (Бургас).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР