Двама българи превземат френските музикални фенове с рап хит, посветен

...
Двама българи превземат френските музикални фенове с рап хит, посветен
Коментари Харесай

Български хит за Мбапе подлуди французите

Двама българи завладяват френските музикални почитатели с рап шлагер, отдаден на младата звезда на „ петлите “ и ПСЖ Килиан Мбапе.

Песента към този момент има повече от 1 млн. гледания. Изпълнител е FYRE, а другият създател е Vitezz. Двамата са 22-годишни от София. Докато зад псевдонима FYRE не е ясно кой се крие, то Vitezz се споделя Александър Александров.

Те живеят в региона на НДК и се срещат в учебно заведение. Пред френското издание „ SoFoot” FYRE разкрива, че е почитател на ЦСКА и е бил част от ултрас формация, до момента в който Vitezz е измежду крайните последователи на Левски. Това обаче не им пречи сега да са първи другари.

Като хлапета и двамата са упражнявали футбол, като дядото на Vitezz е бил футболист. FYRE признава, че сега се занимава с бойни спортове, деен играч по Муай Тай и има два извоювани медала.

Още през август, когато е изработен видеоклип за песента „ Килиан Мбапе “, двамата се свързват с няколко фенски групи на ПСЖ. Големият пробив идва неотдавна, когато прочут блогър измежду почитателите на парижани с псевдонима Паулета, пуска песента на своята страница. Само часове по-късно видеото натрупа стотици хиляди гледания, а FYRE получава 200 известия на формалните си страници в обществените мрежи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР