Двама българи преодоляха квалификациите на сингъл при мъжете на международния

...
Двама българи преодоляха квалификациите на сингъл при мъжете на международния
Коментари Харесай

Двама българи преодоляха квалификациите на турнир по бадминтон в Анкара

Двама българи преодоляха квалификациите на сингъл при мъжете на интернационалния шампионат по бадминтон в Анкара (Турция) с награден фонд 10 хиляди $. Иван Панев и Илиян Стоянов реализираха по две победи в пресявките и си осигуриха място в главната скица.

Панев победи Никита Лемешко (Русия) с 21:21, 21:13 за 23 минути и Буграхан Перк (Турция) с 21:19, 21:14 за 24 минути. Стоянов отстрани Йомер Фарук Бекташ (Турция) с 21:10, 21:11 за 24 минути и номер 7 в схемата Камило Борст (Германия) с 21:13, 21:17 за 25 минути. Пейо Бойчинов и Таня Иванова отпаднаха в първия кръг на квалификациите на смесени двойки. В шампионата вземат участие общо осем български състезатели.

При дамите Мария Мицова е сложена под номер 4 в главната скица и в първия кръг ще играе против квалификантката Виктория Козирева от Русия. Така в първия кръг на главната скица на сингъл пруи мъжете на следващия ден ще вземат участие Пейо Бойчинов, Иван Панев, Илиян Стоянов, Димитър Янакиев и Иван Русев. На смесени двойки Мария Мицова и Алекс Влаар са трети сложени. На двойки мъже ще играят Янакиев/Влаар и Бойчинов/Панев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР