Двама арестувани за убийството на треньор по борба и приятелката

...
Двама арестувани за убийството на треньор по борба и приятелката
Коментари Харесай

От последните минути: Има задържани за зверството с разчленените трупове в Негован

Двама задържани за убийството на треньор по битка и приятелката му, чиито разчленени тела бяха открити край софийското село  Негован, осведоми БНР. 
``
реклама

Както съобщихме, намереният убит мъж е някогашен треньор по битка и се споделя Йордан Атанасов. Освен в български тимове, той е работил и в Саудитска Арабия.

Министерство на вътрешните работи организира от през вчерашния ден интервенция по изясняване и събиране на доказателства по случая в апартамент на столичния бул. „ Витоша “, където се допуска, че на фамилни начала са живели починалите мъж и жена.

Съседи на мъжа обясниха, че полицията събира повече информация за него, като разпитва живеещите в блока, в това число дали в кооперацията е имало поправки.

По непотвърдена информация е открита и самоличността на причинителите на тежкото закононарушение. Близки на фамилията споделиха, че са арестувани двама обвинени. По информация на bTV, става дума за двама мъже.

Полицията публично не дава детайлности по случая. Работата на проверяващите продължава.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР