Двама американски парашутисти и канадец, които са участвали в нощни

...
Двама американски парашутисти и канадец, които са участвали в нощни
Коментари Харесай

Двама американци и канадец са пострадали при приземяване, друг канадец е загинал

Двама американски парашутисти и канадец, които са взели участие в нощни скокове в региона на пловдивското село Чешнегирово, са потърпевши при приземяване, научи " 24 часа " от свои източници. Те са били закарани в университетската болница " Св. Георги ". Единият е към този момент изписан, другите остават за лекуване. По неофициална информация са с фрактури на крайниците. Американски парашутист е в клиниката по анестезиология и интензивно лекуване на УМБАЛ " Св. Георги ".

Както към този момент заяви " 24 часа " при учението Swift Response 2019, което се организира сега в Чешнигирово и се управлява от Командването на Сухопътните сили на Съединени американски щати в Европа, нощес е умрял канадски командос. Неговият парашут не се е отворил.

Полковник Виолина Вълева от интернационалния пресцентър на учението удостовери информацията за една жертва и трима ранени при нощните скокове. Тя уточно, че учението у нас е от 17 до 24 юни. Два дни е в Чешнегирово и 2 дни - на полигона в Ново село. Освен в България учението се организира редом в Хърватска и Румъния. В учението на наша територия вземат участие към 500 непознати военнослужещи и доста самолети. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР