Двадесетина ММА-състезатели, начело с председателя си Станислав Недков- Стъки, са

...
Двадесетина ММА-състезатели, начело с председателя си Станислав Недков- Стъки, са
Коментари Харесай

ММА-бойци, начело със Стъки, нахлуха в Министерството на спорта

Двадесетина ММА-състезатели, отпред с ръководителя си Станислав Недков- Стъки, са нахлули към 11 часа в Министерството на спорта.

Шефът на федерацията по ММА Станислав Недков - Стъки е изискал да се срещне с министъра на спорта. Такава среща не е била уговорена, което е и повода да се подаде сигнал до 112.

До среща сред протестиращите и министъра се е стигнало.

Председателят на федерация Станислав Недков Е изискал от служебния министър да се извини за изявленията на представителя на кабинета Антон Кутев, че Недков е взел 1 милион лв..

От диалога стана ясно, че Кузманов няма по какъв начин да се извини за нещо, което самият той не е споделил. По думите му в годините ММА федерацията е взела общо към 1 милион лв.. Според Станислав Недков федерацията е взела в пъти по-малко от други федерации, само че те са по проект, за развиване на спорта.

Причината за недоволството е абсурда от последните дни. Антон Кутев изнесе информация за непозволено изхарчени пари от Министерството на спорта. Според него федерацията на Станислав Недков е взела сума над 1 млн., а съгласно Недков става дума за 5 пъти по-малка сума.

Протестиращите към този момент са си тръгнали от министерството.

Вчера Недков провокира скандал, откакто нахлу в студиото на Нова телевизия, до момента в който водещият Виктор Николаев водеше диалог с Кутев.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР