Двадесетгодишната риалити звезда Кайли Дженър е на път да стане

Двадесетгодишната риалити звезда Кайли Дженър е на път да стане ...

Сама ли е натрупала своите 900 млн. долара Кайли Дженър?.

Двадесетгодишната риалити звезда Кайли Дженър е на път да стане най-младата милиардерка, натрупала сама своето състояние, съобщиха световните агенции, цитирайки публикация на списание "Форбс".

 
В сметките на полусестрата на Ким Кардашиян са влезли 900 милиона долара. По този повод списание "Форбс" излиза с корица с Дженър за августовския си брой.  

A post shared by (@kyliejenner) on Jul 11, 2018 at 7:00am PDT
И ако Ким Кардашиян Уест успя да капитализира имиджа на задните си части, нейната полусестра Кайли заложи на сочните си устни. Преди 3 години Дженър основа козметична компания, носеща нейното име, чийто успех се дължеше предимно на увеличаването на обема на устните.

Но успехът на Кайли би бил немислим, без огромната ѝ популярност в социалните мрежи. Младата дама, която стана майка през месец февруари, има 110 милиона последователи в Instagram.  

A post shared by (@kyliejenner) on Jul 9, 2018 at 11:21am PDT
Това я прави една от десетте най-следени знаменитости в света на тази платформа, където първите две места заемат Селена Гомес и Кристиано Роналдо.

 
Кайли има само седем наети служители на пълен работен ден.
Кайли ДженърКайли ДженърGulliver/Getty Images
"Тя лансира един съвършено нов модел за употребяване на известността", изтъкват от "Форбс". На практика риалити звездата печели огромни суми, като за целта впряга своята многомилионна аудитория в социалните мрежи.  

A post shared by (@kyliejenner) on Jun 25, 2018 at 11:29am PDT


 
Мнозина не се съгласиха с определението на "Форбс", че Кайли е "селф-мейд", тоест че сама се е изградила като заможен човек.
Крис Дженър с три от петте си дъщери - Кендъл Джеър, Кайли Дженър и Ким КардашиянМатриархът на клана Дженър/Кардашиян Крис Дженър с три от петте си дъщери - Кендъл Джеър, Кайли Дженър и Ким КардашиянGulliver/Getty Images
В социалните мрежи мнозина блогъри припомниха, че младата кандидат-милиардерка не е тръгнала от нищото. Тя е член на заможния клан Кардашиян/ Дженър, считан за ненадминат майстор в търговската употреба и капитализирането на известността.

Източник: dariknews.bg