Двадесетгодишната риалити звезда Кайли Дженър е на път да стане

...
Двадесетгодишната риалити звезда Кайли Дженър е на път да стане
Коментари Харесай

Сама ли е натрупала своите 900 млн. долара Кайли Дженър?

Двадесетгодишната риалити звезда Кайли Дженър е на път да стане най-младата милиардерка, натрупала сама своето положение, оповестиха международните организации, цитирайки обява на списание " Форбс ".

 
В сметките на полусестрата на Ким Кардашиян са влезнали 900 милиона $. По този мотив списание " Форбс " излиза с корица с Дженър за августовския си брой.  

A post shared by (@kyliejenner) on Jul 11, 2018 at 7:00am PDT
И в случай че Ким Кардашиян Уест съумя да капитализира имиджа на задните си елементи, нейната полусестра Кайли заложи на сочните си устни. Преди 3 години Дженър основа козметична компания, носеща нейното име, чийто триумф се дължеше най-вече на увеличението на размера на устните.

Но триумфът на Кайли би бил невъобразим, без голямата ѝ известност в обществените мрежи. Младата дама, която стана майка през месец февруари, има 110 милиона почитатели в Instagram .  

A post shared by (@kyliejenner) on Jul 9, 2018 at 11:21am PDT
Това я прави една от десетте най-следени звезди в света на тази платформа, където първите две места заемат Селена Гомес и Кристиано Роналдо .

 
Кайли има единствено седем наети чиновници на цялостен работен ден.
 Кайли Дженър Кайли ДженърGulliver/Getty Images
" Тя стартира един напълно нов модел за използуване на известността ", акцентират от " Форбс ". На процедура риалити звездата печели големи суми, като за задачата впряга своята многомилионна публика в обществените мрежи.  

A post shared by (@kyliejenner) on Jun 25, 2018 at 11:29am PDT


 
Мнозина не се съгласиха с определението на " Форбс ", че Кайли е " селф-мейд " , т.е. че сама се е построила като състоятелен човек.
 Крис Дженър с три от петте си дъщери - Кендъл Джеър, Кайли Дженър и Ким Кардашиян Матриархът на клана Дженър/Кардашиян Крис Дженър с три от петте си дъщери - Кендъл Джеър, Кайли Дженър и Ким КардашиянGulliver/Getty Images
В обществените мрежи мнозина блогъри припомниха, че младата кандидат-милиардерка не е тръгнала от нищото. Тя е член на заможния клан Кардашиян/ Дженър , считан за непостижим занаятчия в комерсиалната приложимост и капитализирането на известността.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР