Двадесет и третия кръг на родното първенство започва с двубой,

...
Двадесет и третия кръг на родното първенство започва с двубой,
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Берое - Локомотив Пловдив, съставите

Двадесет и третия кръг на родното състезание стартира с дуел, който опълчва старозагорския Берое и пловдивския Локомотив. Двубоят стартира в 17:30 часа и ще имате опцията да го гледате директно по DIEMA SPORT или да наблюдавате протичащото се с Gong.bg .

В лагера на "зелените " Димитър Димитров - Херо към момента е изправен пред много кадрови проблеми. Извън групата за мача са контузените Карлос Охене и Александър Василев. Същото важи и за Зоран Йосипович, чието възобновяване върви добре, само че въпреки всичко няма да бъде подготвен за дуела против Локо.

Берое влиза в срещата след две следващи победи след подновяването на първенеца, реализирани с късна драма.

В лагера на "смърфовете " обстановката е по-различна. В последните часове Локо се укрепи с две нови попълнения - Кенан Муслимович и Мирза Хасанбегович. Друга добра вест е, че Момчил Цветанов се завръща след наказване.

Две от най-значимите фигури в състава на Локо обаче - Милош Петрович и Петър Витанов, са навън за конфликта, тъй като не престават да лекуват травми, а Мартин Луков също няма да може да вземе присъединяване в срещата, откакто се контузи по време на лагера с националния тим.

Берое - Локомотив Пд 0:0

Ето и съставите на двата тима:

Берое : Душан Перниш, Теди Мезаг, Александър Цветков, Гаюс Макоута, Алиун Фал, Мартин Камбуров, Ибрахима Конте, Стив Фуртадо, Георги Ангелов, Крум Стоянов, Ахмед Туба;

Локомотив Пловдив: Илко Пиргов, Акинсола Акиниеми, Лукас Масоеро, Дейвид Малембана, Диниш Алмейда, Парвиз Умарбаев, Момчил Цветанов, Бирсент Карагарен, Лукас Салинас, Анте Аралинца, Димитър Илиев;
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР