Двадесет и пет известни жени, актриси и манекенки, сред които

...
Двадесет и пет известни жени, актриси и манекенки, сред които
Коментари Харесай

25 жени ще председателстват „Киното срещу СПИН“ в Кан

Двадесет и пет известни дами, актриси и манекенки, измежду които Линда Еванджелиста , Скарлет Йохансон , Мила Йовович , Хайди Клум и Кейти Пери , ще са почетни ръководители на 25-ата церемония вечер на АМФАР - американската фондация за битка против СПИН, в Кан на 17 май, съобщи Франс прес.
 
Всяка година благотворителното церемония събитие, озаглавено " Киното против СПИН ", в границите на кинофестивала в Кан събира към 1000 посетители, измежду които световноизвестни звезди.

 Миналата година за фондацията АМФАР , учредена от Лиз Тейлър , бяха събрани над 18 милиона евро. Сред спонсорите на фондацията беше и холивудският продуцент Харви Уайнстийн .
 
Тази година измежду 25-те почетни ръководители на церемония вечерта ще са също Айшвария Раи , Ванеса Редгрейв , Донатела Версаче и Мишел Йео . Стинг и Шаги ще обезпечат музикалната част от благотворителното събитие, което ще е отдадено на дамите.

 
От 1993 година церемония вечерта на АМФАР в границите на кинофестивала в Кан е разрешила да се съберат близо 176 милиона евро.
Festival de Cannes: 25 femmes célèbres présideront le gala de l'amfAR >
— France 3 Côte d'Azur (@F3cotedazur) Междувременно стана ясно, че сандвичи с майонеза по кулинарна рецепта от Ница , агнешко от Авейрон и горски ягоди бяха в менюто, препоръчано от майстор-готвача Кристиан Синикропи за първата вечеря за членовете на журито на кинофестивала в Кан , управлявано от Кейт Бланшет .
 
Синикропи, който е майстор-готвач в ресторант в един от дворците на Кроазет , е съставил менюто въз основа на три кино лентата с присъединяване на Бланшет - " Манифесто " (2015) на Юлиан Розефелд, " Няма ме " (2007) на Тод Хейнс и " Властелинът на пръстените " (2001) на Питър Джаксън.
 
Поднесени бяха също шампанско " Volnay 2012 " и италиански десерт " Алеатико 2011 ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР