Двадесет и първи век е идеалното време да експериментирате със

...
Двадесет и първи век е идеалното време да експериментирате със
Коментари Харесай

Потресаващи модни грешки, които мъжете правят и в 21 век

Двадесет и първи век е идеалното време да експериментирате със своя жанр, защото ви разрешава да комбинирате доста разнообразни фешън трендове и да изразите себе си посредством своята характерност.

Въпреки че постоянно е най-добре да бъдеш себе си, в модата има някои елементарни правила, които би трябвало да се съблюдават.

За мъжа детайлите са това, което може да скапе всичко. За да изглеждате стилно и привлекателно, би трябвало да избягвате стилните неточности, които мъжете вършат и до през днешния ден.

Bright Side подбра 10 от тях:

1. Вашият блейзър е прекомерно дълъг или прекомерно пай

Костюмът несъмнено е съществена част от мъжката мода и постоянно включва блейзър. Той може да наруши целия ви външен тип, в случай че не го изберете вярно. Това важи и за палта, които мъжете са склонни да носят с костюмите си - значимо е дължината на палтото да покрива вашия блейзър.

2. Почти всички ваши тениски са брандирани

Да, носенето на маркови тениски може да бъде доста привлекателно, само че е елементарно да прекалите. Някои мъже считат, че брандирането е единственият метод да покажат качеството на своите облекла, само че това не всеки път е по този начин.

Хубаво е да изберете тази част от дрешника си, налягайки на удобството, а не на марката. Много по-привлекателно е да видите мъж в едноцветна тениска, а не по този начин с големи лога. Ако въпреки всичко държите на това, дано логата са по-малки.

3. Купувате неакуратен размер панталони

Независимо дали носите най-много дънки, ежедневни или публични панталони, просто е наложително те да ви пасват добре. Какъв е смисълът да купувате дънки, които са ми прекомерно дълги? Те просто ще се износят по-рано, в случай че продължите да стъпвате върху тях.

Панталоните, които са прекомерно необятни, също не са добра концепция. Няма значение дали смятате, че ще ви паснат по-добре в бъдеще, спестете парите си и не ги купувайте.

4. Бельото ви се вижда

Всички знаем, че е значимо да предпазите ризата си от пот и петна, само че потникът се смята за долни дрехи, тъй че - съгласно разпоредбите на етикета, той не би трябвало да се вижда. В допълнение към това, прибавя ненужни хоризонтални линии, които унищожават пропорциите на тялото ви.

5. Прекалено доста аксесоари

Всички сме склонни да прекаляваме с аксесоарите понякога, само че както един път Коко Шанел споделя: „ Преди да излезете от къщата, погледнете се в огледалото и свалете едно нещо от себе си. “

Това е превъзходен съвет, изключително тъй като дамите харесват мъже, които наподобяват добре поддържани. Най-добрият метод да постигнете това е с най-малък брой аксесоари, които подхождат на вашето облекло.

6. Носите сандали с чорапи

Повечето от нас допускат, че тази наклонност към този момент е изчезнала, само че очевидно измежду тях няма мъже. Носенето на сандали се смята за задоволително на плажа през лятото. Много е непривлекателно да виждате мъже, които ги носят непрекъснато, изключително в случай че го вършат с чорапи.

Сандалите би трябвало да се носят на боси крайници, с цел да се чувствате удобно. Ако не обичате да показвате краката си, помислете за вложение в обувки със затворени пръсти.

7. Комбинирате доста цветове

Може да сте живописен човек и да харесвате да го показвате от вътрешната страна и извън и това е добре, само че просто се уверете, че не е прекомерно. Жълтите панталони, розовата риза, аленият блейзър и зелените маратонки са прекалено много.

Като цяло носенето на ярки цветове не е добра концепция, в случай че желаете да изглеждате публично, а комбинирането им несъмнено ще обърне много глави, само че не в положителния смисъл на израза. Обличането в съществени цветове ще ви накара да изглеждате изтънчено. Ако желаете да покажете цвят, изберете аксесоар или занимателни чорапи.

8. Комбинирате костюм с маратонки

Малко независимост в стила постоянно е добре пристигнала, само че не правете грешката да носите маратонки с костюм. Те са основани за тичане, а не за срещи.

9. Загащвате тениската

Това ви прави да изглеждате като мъж на междинна възраст с много нежелани извивки по тялото.

10. Вратовръзката ви не е съвместима с вашия вид тяло

Без даже да знаят това, доста мъже избират неверната вратовръзка. Трябва да я подберете съгласно типа на тялото си. Първо обърнете внимание на дължината - тя не би трябвало да скрива катарамата на колана, а по-скоро да я подчертае.

Втората постоянно срещана неточност е носенето на вратовръзка, която е прекомерно необятна за торса ви. По принцип тя би трябвало да е от 7.5 см до 9.5 см за мъж със междинен размер, тъй че в случай че тялото ви е по-слабо, би трябвало да внимавате.

Вратовръзката служи като свършек на добре подбраното облекло, тъй че е значимо да вземете поради всички благоприятни условия, когато инвестирате в нея./profit.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР