Двадесет и четири годишният бразилски полузащитник Густаво Нонато е ново

...
Двадесет и четири годишният бразилски полузащитник Густаво Нонато е ново
Коментари Харесай

Нонато: Винаги е добре да играеш пред много феонве, срещу Бетис няма да е различно

Двадесет и четири годишният бразилски полузащитник Густаво Нонато е ново попълнение на Лудогорец, само че от мач на мач се трансформира в по-голям футболист. Най-вероятно той ще излезе като титуляр на следващия ден против Бетис в среща от 5-ия кръг на група С на шампионата Лига Европа вместо Мануел Кафумана Шоу.

" Винаги е положително възприятието да играеш на стадион с доста почитатели, които да ни поддържат. И на следващия ден няма да бъде друго. Особено когато играем пред нашите почитатели. Ще ни оказват помощ сигурно, както ни помогнаха против ХИК и Рома. С тяхната поддръжка да изиграем един добър мач и да победим, съобщи Нонато на конференция във връзка срещата.

След това той описа и по какъв начин минава подготовката на отбора преди срещата със зелените от Севиля. След четири изиграни кръга в група С на шампионата Бетис е отпред с 10 точки, пред Лудогорец със 7, Рома има 4, а финландците от ХИК (Хелзинки) са с 1. Лудогорец и Бетис излизат един против различен на следващия ден от 19.45 часа на стадиона в Разград.

" Ние знаем европейските мачове какъв брой са значими. Но треньорите се пробват да ни стимулират за всеки мач, за всяка подготовка. Така че ние се стараем да сме на равнище във всеки обособен миг, освен в мачовете, само че и в тренировките. Те се пробват да вземат максимума от всеки състезател. Да, европейските мачове са с друга атмосфера, само че се опитваме да създадем същото и в локалното състезание.

Попитан на прага на своя 10-и мач във всички шампионати с екипа на първенците по какъв начин върви акомодацията, пристигналият от Интернасионал (Порто Алегре) халф изяснява: " Адаптацията е развой, който чувствам доста добре. Вече към 2 месеца съм тук. Има друг метод на игра, друга просвета. За доста играчи е друго, само че аз се пробвам да се приспособявам оптимално. и не е единствено се отнася за бразилците. Всички ми оказват помощ, освен бразилците, които са тук. Все по-добре желая да упражнявам, благополучен съм и желая да направя история в Лудогорец.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР