Два варианта за спасяване от разцепване на части на помощното

...
Два варианта за спасяване от разцепване на части на помощното
Коментари Харесай

Кои са вариантите за спасяване на помощното игрище на стадиона в Асеновград?

Два разновидността за избавяне от разединение на части на помощното игрище към в Асеновград предложи общинското управление на града. Припомняме, че по проблема с реституираните земи имаше брожения от спортисти и притежатели. Последните са спечелили правосъдните каузи и в този момент имат право да влязат във притежание. Имотът на един от тях обаче влиза в очертанията на помощното игрище, на което футболисти организират тренировки.
С вяра казусът да се позволи по този начин, че да бъдат обезщетени притежателите, само че без да се нарушава целостта на терена, бяха извършени две срещи. В договарянията участваха заместник-кметът на Асеновград по строителството инженер Стоян Димитров, основният проектант Петко Прокопиев и експертен екип от общината.
 В Пловдив бунище се трансформира във футболно игрище В Пловдив бунище се трансформира във футболно игрище
Нерегламентираното бунище в Шекер махала в Пловдив, което се намира директно до КАТ, ще бъде превърнато във футболно игрище. То...
По време на срещите са препоръчани два разновидността за разрешаване на проблема. При първият, притежателите на частта, навлизаща в самото игрище, могат да бъдат обезщетени. Така ще се урегулира нов парцел в пространството, ситуирано в площта сред входа на помощното игрище, съблекалнята там, очертанията на самия терен и постройката в противоположния им край. Вторият вид е да започват отчуждителни процедури. А частта, която попада отвън зоната на помощното игрище, ще се урегулира дружно с другите парцели в ската – в посока тенис кортовете.
Следващата стъпка е притежателите да помислят и да се съветват се съветват със своите адвокати, след което да предложат разновидността, който би ги удовлетворил в най-голяма степен.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР