Два вълнуващи италиано-испански сблъсъка в осминафиналите на Лига Европа. Това

...
Два вълнуващи италиано-испански сблъсъка в осминафиналите на Лига Европа. Това
Коментари Харесай

Вълнуващи италиано-испански сблъсъци в осминафиналите на Лига Европа

Два вълнуващи италиано-испански конфликта в осминафиналите на Лига Европа. Това отреди жребият, теглен през днешния ден в Нион. " Интер " ще се изправи против " Хетафе ", а " Рома " ще мери сили с петкратният притежател на трофея " Севиля ".

От останалите двойки прави усещане, че " Олимпиакос " още веднъж бе събран с отбор от Англия. След като отстраниха трагично " Арсенал ", в този момент гърците ще играят с " Уулвърхемптън ". " Манчестър Юнайтед " пък ще се сблъска с приятната изненада в шампионата през сегашния сезон - ЛАСК Линц.
" Аякс " и " Арсенал " отпаднаха от Лига Европа, вижте всички 1/8-финалисти Жребият за идната фаза на елиминациите е в петък следобяд
Един от участниците в тази фаза на втория по мощ европейски клубен шампионат към момента не е явен. Тази вечер " Айнтрахт " Франкфурт гостува на " Залцбург " в отсрочена среща-реванш от 1/16-финалите . Първият дуел приключи с безапелационен триумф за германците - 4:1. Победителят от тази двойка ще срещне " Базел " в идната фаза.

Всички осминафинални двойки:

" Истанбул Башакшехир " (Турция) - " Копенхаген " (Дания)

" Олимпиакос " (Гърция) - " Уулвърхемптън " (Англия)

" Рейнджърс " (Шотландия) - " Байер " Леверкузен (Германия)

" Волфсбург " (Германия) - " Шахтьор " Донецк (Украйна)

" Интер " (Италия) - " Хетафе " (Испания)

" Севиля " (Испания) - " Рома " (Италия)

" Айнтрахт " Франкфурт (Германия)/ " Залцбург " (Австрия) - " Базел " (Швейцария)

ЛАСК Линц (Австрия) - " Манчестър Юнайтед " (Англия)
" Юнайтед " се развихри и писа петица на белгийци (ВИДЕО) Игало вкара гол при дебютния си мач като титуляр
За разлика от жребия за 1/16-финалната фаза, в осминафиналния нямаше разделяне на сложени и непоставени, нито ограничавания за противници от една и съща страна. Първите мачове са планувани за 12 март, а реваншите за седмица по-късно.

Българският първенец " Лудогорец " отпадна в предходния кръг, откакто загуби два пъти от " Интер " - с 0:2 в Разград и 1:2 в Милано, като срещата на италианска земя се игра пред празни трибуни поради епидемията от ковид.
" Интер " отстрани " Лудогорец " пред празните трибуни на " Сан Сиро " (СНИМКИ) "Нерадзурите " завоюваха втория мач с 2:1 след обрат
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР